Copyright   |   Disclaimer   |   FAQ   |   Contact

Home.
Over ons.
Produkten.
Voorbeelden.
Contact.

Over ons

 

Eurocrystal.eu is een fris en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van frameloze glaspanelen c.q. Glasgordijnen. Het hart van het bedrijf ligt in Catral van waaruit wij  aan de hele Costa Blanca, van Denia tot ver voorbij Torrevieja, maar ook in het binnenland werkzaam zijn.

Het bedrijf kenmerkt zich door een enthousiast en vooral gespecialiseerd team met vele jaren ervaring in zowel de glas

industrie als het ondernemerschap.

 

De specifieke gebieden van kennis van Eurocrystal.eu zorgen ervoor dat, of het nu gaat om een op maat gemaakt voorstel, het fabriceren of het uiteindelijk installeren van ons unieke systeem, u tevreden kunt zijn met het prachtige eindresultaat.

 

Met deze kennis en expertise hebben wij de frameloze glaspanelen  verder ontwikkeld en gefabriceerd en met ons aangepaste systeem breken wij niet alleen met de traditionele verdeling tussen binnen- en buiten ruimten maar zijn wij ook het meest concurrerende bedrijf aan

de Costa Blanca wanneer het aankomt op het aankopen van frameloze glaspanelen.

 

Wij van Eurocrystal.eu fabriceren en monteren de glaspanelen zelf en staan als bedrijf voor een eerste klas produkt en een hoge service standaard norm. Hierdoor zijn wij in staat u 5 jaar garantie aan te bieden op onze frameloze glaspanelen zodat u met een gerust hart

het hele jaar van uw balkon, terras etc. kunt genieten.

 

Benieuwd hoe het systeem werkt?

 

Klik hier voor onze unieke demonstratie

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in het hart van het bedrijf in Catral, waar de glaspanelen gefabriceerd worden, of om een kijkje te nemen bij één van onze vele showwoningen waarvan er ongetwijfeld ook één bij u in de buurt is. Wel verzoeken wij u om hiervoor ten allen tijde van tevoren een afspraak voor te maken. Wij horen graag van u!

 

 

 

 

Glaspanelen
Glaspanelen
Glaspanelen
Glaspanelen

 

                                                                                                                                                                                                                ©  Copyright Eurocrystal 2010