Copyright   |   Disclaimer   |   FAQ   |   Contact

Home.
Over ons.
Produkten.
Voorbeelden.
Contact.

Glaspanelen

Het systeem van glaspanelen van Eurocrystal is een uniek door ons verder ontwikkeld systeem van glaspanelen waarmee u uw balkon, terras of patio kunt afsluiten zonder dat u uw uitzicht verliest. De panelen van 10 mm gehard veiligheidsglas, ook wel eens glasgordijn genoemd, sluiten zodanig tegen elkaar aan dat u in de winter uw balkon, terras of patio kunt gebruiken alsof het uw woonkamer betreft.

Het voordeel is echter dat u uw balkon, terras of patio niet definitief afsluit want op het moment dat u dit wenst kunt u de panelen gedeeltelijk of volledig openen zodat u kunt genieten van uw terras, pergola of balkon ongeacht de weersomstandigheden.

De op maat gemaakte glaspanelen glijden over een geavanceerd systeem in een  gepowdercoated aluminium geleidingsrail waardoor het openen en sluiten van de panelen erg soepel gaat en hiervoor dus ook geen kracht nodig is en door een ieder bediend kan worden. De unieke aspecten van de glaspanelen zijn niet alleen de diverse mogelijkheden tot het openen van het systeem maar ook de mogelijkheden van het plaatsen van een deur op een willekeurige plaats tussen de glaspanelen die net als de andere panelen meegeleidt in het systeem, ook wel flying door genoemd.

De glaspanelen zijn in het profiel vergrendelt zodat deze niet geopend kunnen worden van buiten uit. Indien u vanuit beide kanten de glaspanelen wilt kunnen openen kunt u gebruik maken van een vaste deur of een flying door. Indien u heeft gekozen voor één van deze deuren wordt deze geleverd met een handgreep en slot. zodat u deze aan beide kanten kunt openen en afsluiten.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                ©  Copyright Eurocrystal 2010

   Klik hier

   voor een

   prijsopgave

 

  Nog vragen?

  Klik hier

Offerte aanvraag
Contactformulier

 

 

 

 

Klik hier

voor Foto’s

Foto's